Maanantain treeni oli tällainen. Suhteellisen helppo, mutta löytyi myös kivasti haastetta.

Tehtiin ensin mustilla numeroilla. Tein viitoselle vähän niinkuin pakkovalssin, mutta rima putosi helposti. Muuten tuli kivat ja pienet kaarrokset. Kuutosen jälkeen valssasin kepeille, mutta mun sohiva käsi aiheutti riman pudotuksen. Keppien jälkeen loppu meni hyvin ja pienillä kaarroksilla kun juoksin kovaa ottamaan sitä vastaan ysin jälkeen päällejuoksulla.

Punasilla numeroilla tais heti pudota rima kolmosella, kun mun ajoitus oli kai jotenkin väärä. Kepeille tein ensin takaaleikkauksen, mutta kun tein uudelleen tajusin että valssi oli nopeampi. Takaaleikkaus vähän töksähti, mutta valssissa oli enempi merkitystä mun ohjauksella ja siten vaikeampi. 9-10 välille päätin kokeilla jotain uutta, eli sylkkäriä. Helposti vauhti töksähti, mutta saatiin me se lopulta onnistumaankin.

Tiistaina tehtiin samaa rataa, kun ei mitään muutakaan treeniä ollut. Tai alunperin meidän piti tehdä yhtä valssitreenä, mutta säästettiin se seuraavalle tiistaille kun Moonakin on kuviosissa mukana. Rasmu meni kivasti taas, kokeilin vähän erilailla joitakin kohtia, ja mustien numeroiden 6-7 toimi paremmin perjätöllä kuin valssilla:)

Eiliset Moonan tokoilut meni ihan kivasti. Taas yritty lunta syödä joka välissä ja vasemmalle käännökset oli vieläkin huonompia kuin yleensä. Jotain teki ihan hyvinkin kyllä. Paikkamakuussa oli tosi hyvä, vaikka häriötä oli toosi paljon. Rekkoja ja autoja ajoi kymmenen metrin päästä siitä, ja jotkut inhottavat kakarat koitti vihellellä sille. MUTTA, kun menin sen luo ja olin asettautumassa viereen se pomppasi ylös ja hyppi ja pomppi. Laitoin vaan rauhassa maahan ja tein uuden lyhyemmän josta pääsin palkkaamaan. Ihme mokkelo, ei ole ennen tuollaista käytöstä nähty, toivottavasti ei jää tavaksi..