Lauantaina oltiin Rasmun kanssa kisaamassa hyvinkäällä, ja kuten otsikosta voi huomata, niin meillä ei tuloksilla juhlittu. Ekalta radalta huono hylly, ja toiselta 10vp. Ihme mokkeloita ja vähän huolimatonta ohjausta. Ei yhtään tuntunut varmalta meidän meno, vaikka kyllä varmaan jotain hyviä pätkiä löytyikin. Mun ohjaamisesta puuttui rytmi. Takana leikkaukset on nyt saatava kuntoon, ja pitää kisata enemmän. Tänään on treeneissä luvassa ainakin takanaleikkauksia mun toiveesta, ja katsotaan kuinka toivottamalta näyttää. Sunnuntaina on masalassa kisat taas, kivaa:)

Eilisissä tokoissa Moona oli oikein pätevä plikka. Aloitettiin asenneseuraamisella, joka olikin oiva valinta alkuun. Se on Moonan mielestä sopivan kivaa, ja vahvistaa seuraamisen kontaktia hyvin. On myös kivaa kun siinä ei tarvitse puuttua mihinkään virheisiin, riittää kun on hyvä asenne ja kontakti. Jatkettiin ruudulla, alkuun M kiersi jostain kummasta syystä vasemman etu tötterön kautta sinne, hassu. Tajusi kuitenkin pian, että kyllä sinne suoraankin voi juosta. Otettiin myös yksi ruudusta seuraamaan tulo, ja se oli hyvä. Ei ollut aikomustakaan käydä lahkeeseen kiinni, tai possuilla mitään muutakaan. Asiaa tosin auttoi se, että mulkoilin sitä sen juostessa mun luo. Pitää pian testata ilman mulkaisua siihen päin. Otettiin myös paikan hakemisia ilman markkeria, ja ne meni hyvin. Seuraavaksi otettiin pieni palkaton pätkä, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Kaikki meni hienosti. Noiden jälkeen paikkamakuu, jouduin huomauttamaan pariin kertaan haistelusta, palkkailin myös hyvistä pätkistä. Loppuun otettiin vielä seuraamista kekittyen käännöksiin. Täyskäännöksessä vasemmalle oli vähän vajaa takapään käyttö, mutta käännös oli sitten taas juuri sopiva. Vaihtelee aika sattumanvaraisesti milloin mikäkin on hyvä, ja mikä kaipaa korjaamista. Olen nyt alkanut puhaltamaan ulos täyskäännöksessä ja toivon sen auttavan.

Löysin ihan super kivan palkan Moonalle, meinaan puolentoista litran muovi pullot. Pentuna se leikkikin niillä, mutten ole treenatessa tajunnut kokeilla ennen. M on niihin just sopivasti hulluna, eikä tee sitä maaniseksi niinkuin pallot. Pullot lentää hyvin, ja niitä on hauska jahdata kun ne liukkaina luiskahtelee hampaista. Niistä voi myös taistella ilman, että mun kädet menee rikki. Palkkasin pullolla ruuduista, ja oli just sopiva palkka siihen. Ei hipsutellut niinkuin pallolla, eikä raivonnut niinkuin patukalla. On myös halpoja ja kestäviä. Narulelut menee heti rikki, ja nahkasista patukoista lähtee märkänä ja paljon käytettyinä nukkasia. lehmän lypsykumit on kivoja, muttä märkinä en saa niistä kunnon otetta. Ainut vaan, ettei iso pullo mahdu kunnolla taskuun :(