Vippii mikä päivä taas, ja kaikki muutkin päivät tässä lähiaikoina.. Onni on bc joka ei ikinä kyllästy tekemiseen, vaikka tekiskin ihan liikaa!

Pääsiäisenä oltiin Joensuussa agikisoissa ja mökkeilemässä. Tehtiin Rasmuksen kanssa yksi yliaikanolla ja melkein kaikki muut hyllyjä.. Yliakaa vain 0.4s, mutta eipä tuo haittaa, ei sieltä jäänyt mieleen mitään kohtaa jossa olisi voitu säästää aikaa mitenkään radikaalisti kuitenkaan. Hyllyjä tuli koska vedin aika riskillä ohjauksia, kun voi ihan rauhassa kokeilla kaikke uutta kun ei ole mitään tarvetta kerätä nollia kuitenkaan. Yksi rata ainoastaan oli ihan sörsseli, ja kaikilta muilta löytyi ainakin jotain positiivista. Borderterrieri Ilon kanssa kisasin myös kuuden radan verran, ja hyllyjä melkein kaikki. Ei kyllä toiminut melkein mikään sen kanssa, mutta tulipä nyt mentyä. Moona sai mennä lämppäesteitä vähäsen ja se jopa kääntyikin hienosti kun vaan käänsi, ja pääsi myös vähän tokoilemaan välissä. Paikkamakuuta niin että Emma häiköi ja kävin piilossakin autojen takana aina välissä, Moona oli oikein pätevä kerran huomautuksen jälkeen, eikä edes valunut lonkalle ollenkaan. Mökillä saivat kaikki 6 koiraa rehata vaikka kuinka, ja automatkat Moona teki pakkoliikettä aina kun auto meni ohi ja vähän muutenkin.

Maanantaina mentiin vielä pitkän ajomatkan jälkeen treeneihin. Moona sai tulla Rasmun sijaan, kun Rasmu oli niin väsy. Moonaa ei väsyttänyt ollenkaan, ainakaan vauhdista päätellen. Nadja oli ohjaamassa ja teemana vauhdikas rata jossa piti myös hallita. Just vaikeeta meille, mutta meni se kuitenkin ihan ok, jos ei lasketa tuhansiä räiskyneitä rimoja. Mä sain vinkkiä, että pitää oikeasti juosta, eikä saa jäädä odottelemaan Moonaa, vaan pitää ottaa vaan juostessa haltuun. Vaikeeta on.                                                                                                                                            

Tiistaina mentiin taas aamulla aksaamaan ja tehtiin rataa johon sai tehtyä alkuun heti niiston, ja se meni molemmilta kivasti. Muuten ei mennytkään niin kivasti. Kepeille oli vaikeeta mennä ja kaikkea muuta, mutta kyllä nekin toimi kun juoksin vaan ja rytmitin. Okserikin oli radalla, ja kumpikin hyppäs sen ihan nätisti, vaikka ei olla tehty pitkään aikaan sitä, eikä ikinä Moon kanssa. Rasmus oli aika löysä, niin teki vaan ihan vähän. Vikat aamutreeni oli nyt, ja samalla viimeinen kerta hallissa aksaa, jee.

Illalla vielä toko treenit, ja Moonan kanssa käytettiin meidän aika kokeenomaiseen Alo luokkaan. Pakamakuu rivin reunassa, meni puoliksi lonkalle, mutta pysyi suht rauhassa, eikä häiriintynyt vaikka viereinen koira nousi ja käytiin pistämässä takaisin. Seuraamiset ihan kivoja, en ole ihan varma onko se ihan suora, musta tuntuu että se hitusen poikittaa, mutta näyttää kyllä suoralta kuulemma. Perusasento ongelmaa ei ollut, eikä mitää yliyrittämistä muutenkaan. Olis voinut jopa tehdä täykkärin paremmin vasemmalle, mutta kokeilin oikealle niin toimi paremmin niin päin. Jäävit hienosti ja samoin luoksetulo sekä hyppy. Väleissä innostui kun kehuin, ja vähän meinasi mennä ohjaajaa pusuttelemaan, mutta palasi kuitenkin töihin kun huomautin. Seuraamisessa piti kävellä muita koiria päin ja läheltä ohi, ja Moo ei yhtään yrittänyt tuijottaa ketään, aika hienoa. Muo jännitti jo treenitkin, joten kokeessa varmaan sitten vielä enempi :S Aika varma olo on kuitenkin, koska kokeenomaiset on mennyt hyvin, ja paikkamakuukin näytti olevan kuosissa :)