Maanantaina tehtiin Rasmuksen kanssa agilityssä alta löytyvää rataa, Nadja oli vetämässä treenit:                                                                                                                                                                                             

Meinasin alkuun tehdä molemmille putkeeen vienneillä takaa leikkauksen, mutta vaihdettiinkin ne valsseiksi. Luulin etten muka kerkeä, mutta ihan helposti ehdin, kun ne valssit tehtiin ennakoivasti. Nyt kun ollaan treenattu paljon takaaleikkauksia ja erilaisia ohjausvaihtoehtoja, on valssit valunut ohjausvaihtoehtopakin pohjalle. En enää edes hahmota mihin sopii valssi. Treeni meni kokonaisuudessaan oikein hyvin.

Tiistai aamuna tehtiin samaa rataa Moonan kanssa, ja Rasmuskin pääsi vielä juoksemaan radan läpi. Moona meni hienosti myös, ja se jopa kääntyi. Ehdin myös tekemään ihan samat valssit kuin Rasmuksenkin kanssa. Tuntui tosi kivalta mennä Moonan kanssa, eikä tullut kertaakaan "Apua se meni jo!" fiilistä. Hypylle 10 olisin halunnut ohjata Moonan ihmis nuolella, mutta en millään meinannut ehtiä sinne hypyn taakse. Tehtiin sitä kuitenkin erikseen alkaen putkelta, ja toimi onnistuessaan tosi hyvin, ja mutka oli paljon tiukempi kuin valssilla.

Tiistaina oli myös tottis treenit, ja Moona meni tällä kertaa hienosti. Aloitettiin häiritylla seuraamis kaaviolla, joka meni hienosti. Ei yhtään tuijotellut vieressä leikkivää häiriökoiraa, ja plussana myös täyskäännös juostessa oli ihan super. Otettiin ilmoittautumista, ja se ei sitten mennytkään niin hienosti, koska Moona olis pomppinut pusuttelemaan tuomaria.. Edestä sivulle tulot oli aavistuksen vinoja, pitää muistaa siis tehdä niitä.

Tänään tehtiin aamulla alokasluokan liikket läpi palkatta, paitsi hyppy ja paikkamakuu. Seuraamiset oli kivoja, paitsi ekat käännökset vasemmalle levisi, koska luuli täyskäännöksiski. Liikeestä maahanmeno oli todella hieno, erittäin nopea plätsähdys alas. Luoksetulo hyvä ja liikkeestä seisominen onnistui myös. Ei siis sekoittanut jääviä, jes jes jes. Jatketaan siis samalla mallilla, eli paljon jäävien erottelutreeniä.  Paikkamakuuta otettiin lopuksi. Eka reilu 2min. Sain kaksi kertaa karjasta lonkka asennosta. Kyllä se tietää että niin ei saa olla, koska korjaa niitä välillä ennenkuin ehdin edes huomauttaa. Palkkasin kuitenkin narupallolla, ja leikitin pitkään. Uusi yritys ja kerran sain huomauttaa. Menin palkkaamaan kun oli hetken maannut oikein ja skarpin näköisesti. Palkkasin taas paljon. Otin vielä yhden lyhyen, että tulis kokonaan hyvä ja leikittiin taas paljon. Asenne paikkamakuussa johtuu luultavasti siitä, kun olen välillä koittanut palkata ruoalla. Ruoka ei kiinnosta niin paljon, että viitsisi makoilla skarppina, vaan lötköttää laiskasti ja kääntyy lonkalle pää maassa. Korjaantuu toivottavasti vaan sillä, että palkkana on aina kunnon nartsa pallo leikit, eikä enää nami pettymyksiä.