Maanantai iltana oli Rasmun treenit. Tehotreenattiin sylkkäreitä Pian ohjauksessa, ja muutenkin oltiin ahkeria eikä huilittu melkein ollenkaan. A:n kontaktit oli myös tosi hienot Rasmuksi. Sylkkärit onnistuivat todella hinosti myös, reilusti suurinosa yrityksistä onnistui, eikä mitään mokia jääty junnaamaan paikoilleen.

Tänään treenattiin valsseja.                                                                                                                                                                      

Rasmun kanssa treeni onnistui hyvin. Ei ollut mitään ongelmallisia kohtia oikeastaan, valssi on juuri se ainoa mikä me osataan hyvin.

Moonan Kanssa oli hieman kinkkisempää.. Ei meinannut valssi onnistua edes ekassa välissä, toimi vain kun menin reilusti edelle kutsumaan sitä. Miltei mahdoton oli myös hyppy 6, jos lähdin ajoissa juoksemaan eteenpäin, että kerkeisin valssata seuraavassa paikassa, tykitti Moona sen ohi. Jo ohjasin sen hypylle rauhassa, ei ollut mitään toivoa valssata. Kuvio onnistui vain, jos melkein seisoin vaan kuviohässäkän keskellä ja leikkasin takaa valssin siasta. Kokeilin myös persjättöä, mutta mun huono ja hätäilevä liikkuminen veti sen sitten 7 hypyn ohi. Jotenkin paljon helpompaa ohjata sitä vaan reilusti kauempana huitoen käsillä suuntaa vähän, mutta se ei taida olla se nopein tapa kuitenkaan. Pakkovalssi onnistui hienosti, ja samoin takaakierto hypylle 11. Valssi toimi sen jälkeen ihan jees, mutta ihan liian huono tie tuli hypylle ja kepeille jos ohjasin oikealla puolella. Muutenkin oli Moonalle aika vaikeaa hakea kepeille, koska niitä kulmia ei olla tosiaan hirveästi hetkeen treenattu, tai ollenkaa niin, että ihan hypyn jälkeen tulee jo kepit. Haki ihan hyvin jos seisoin paikallaan, ja sai rauhassa työskennellä. Vire oli aika hyvä, ei tainnut napsia tai komentaa juuri ollenkaan. Treenasin ehkä vähän liian kauan, sillä Moona oli ihan läähpuuh lopussa. Pitäisi kuntoa kasvattaa jotenkin, niin jaksaa sitten kauemmin. Ei tahdo normaali metsälenkit riittä.. Samoin kyllä minunkin!